English

Informatie

 

Home 
De omgeving 
 Somphong 
Condotel Oasis 
SunSet Heights 
Medisch 
Prijslijst 
Mail formulier 
Contact us 
Gastenboek 
Informatie 

Medische mogelijkheden in en nabij Pattaya-Thailand

U boekt Uw ticket naar Bangkok.

Wij halen U op van het vliegveld en brengen U naar Uw eigen studio in Somphong Condotel.

Hier kunt U uitrusten en herstellen voordat U weer terug gaat. Uw verblijf in onze studio's wordt altijd gegarandeerd ook als U eventueel iets langer zou moeten blijven.

.............Meer informatie kunt U lezen op de volgende pagina.

 

Pattaya

(Pathaya, Patayha, Partaya etc.) is een stad in het district Bang Lamung  van de provincie Chonburi in het oosten van Thailand. De plaats ligt langs de route van Sukhumvit en telt circa 60.000 inwoners.

Pattaya ligt aan de baai van Pattaya, een deel van de Golf van Thailand. Langs de baai ligt een strand van enkele kilometers lengte. Aan de noord- en zuidkant van de baai liggen rotsachtige heuvels. Hierna volgen de baaien van Naklua in het noorden en Jomtien in het zuiden. Voor de kust van Pattaya ligt een eilandengroep. Veel westerlingen verblijven voor langere tijd in Pattaya en de aangrenzende plaatsen waaronder het kleine vissersplaatsje Ban Amphur en hebben er dan ook vakantiehuizen of huren een condo. Ook een lid van de Thaise koninklijke familie heeft er een huis, in de heuvels tussen Pattaya en Jomtien. In de omgeving van Pattaya liggen veel industrieterreinen.

Ook veel Nederlanders hebben zich (semi)-permanent in dit gebied gevestigd. De Nederlandse crimineel John Mieremet begon er in 2004 een vastgoedproject. In 2005 werd hij te Pattaya geliquideerd.