English

Thailand Ban Amphur

 

Home 
De omgeving 
 Somphong 
Condotel Oasis 
SunSet Heights 
Medisch 
Prijslijst 
Mail formulier 
Contact us 
Gastenboek 
Informatie 

 

 

Click for Bangkok, Thailand Forecast

 

Bungalow vakanties

IHA.com - Vacation rentals, guest house,
bed and breakfast B&B, self
catering accommodation, gite, charming rental and luxury holiday rental book direct with owner
Holiday rentals

Welkom

Het lange strand van Pattaya is algemeen bekend en staat als bijzonder schoon vermeld op de internationale kaart. Mensen komen naar Pattaya om te relaxen, te zonnen en te genieten van de bijzondere uitzichten, het kristal heldere water , overdadig gevulde visschotels voor heel weinig geld en dit alles omringd door steeds maar weer vriendelijk glimlachende Thaise mensen.

Thailand is een koningkrijk met als regerend vorst  King Bhumipol, beter bekend als Koning Rama IX.  Koning Bhumipol is een van de langst zittende vorsten in de wereld en heeft in 2006 zijn 60 jarig regeringsjubileum gevierd. Die viering ging gepaard met vele aktiviteiten en nog steeds wordt het jubileum door de bevolking gevierd door op elke maandag een geel shirt aan te trekken als blijk van waardering voor de koning.

U kunt er zeker van zijn dat onze accomodatie in het kleine, maar o zo rustige visserdorp Ban Amphur, een aangenaam genot zal zijn. Deze volledig ingerichte studio's liggen op ongeveer 15 minuten afstand van het drukke Pattaya direct aan de Sukkhumvit Road de weg die loopt tussen Pattaya en Satthahip.

 

De lokatie map:

 

Contact:

Lela Aukes
 - Tel: (+66-38 709412)
 - Mob: (+66-869849700)
Email: lelaaukes@gmail.com

 

 

 

 

 


Copyright (c) 2006 Ls. All rights reserved.

lelaaukes@gmail.com